Regele pop, Michael Jackson, ne-a spus adio

rip-michaelRenumitul Michael Jackson, regele pop al anilor ’80-’90, a plecat de pe lumea aceasta, joi, ora locală 12 a.m. Dintre voi, cei care ne citiţi, nu cred că nu au existat măcar câţiva care să-l aprecieze pe Michael pentru munca pe care a prestat-o de-a lungul vieţii sale.


Celebru atât pentru dansul scenic inimitabil, al cântecelor care au creat obsesii şi căderi de calciu la concerte (printre care două şi în România. Concerte, nu caderi de calciu), cât şi pentru scandalurile în care a fost implicat, a rămas o figură notorie în mintea oamenilor de pe întregul Pământ.

Astăzi, toate ziarele din România au dedicat prima pagină lui Michael Jackson,  aproape toate site-urile au dedicat măcar un articol megastarului (în sensul lui propriu) însoţit bineînţeles de câte un cântec marcant al artistului preluat de pe youtube ( ce i-a dedicat pe prima sa pagină un RIP). Platforma twitter desemenea a fost răvăşită de mini-mesaje de alertă, informare şi îndurerare.

Sunt foarte curioasă dacă atunci când vor muri pitzipoancele României, vor urla toate ziarele, li se vor aduce omagii sau se va aminti despre activitatea lor.


Vă cere câteva minute de doliu pentru King of Pop

*Star

3 thoughts on “Regele pop, Michael Jackson, ne-a spus adio

  1. Astazi soarele e-n doliu
    Ploua, chiar va fi potop
    Ca sa-l planga, in memoriu
    Pe Michael Jackson, King of Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *