Monica Ridzi-Pitzi şi “Frauda de la Munte”

ridzi-billMinistrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, este acuzată de senatorul pesedist Cosmin Nicula că a folosit 500.000 de euro (din cei 628.000, pentru care este anchetată), pentru a garanta o licitaţie în Petroşani (unde întâmplător şi fără implicaţii, soţul dânsei este edil), în vederea construirii unei telegondole în masivul Parâng.

Acuma nu că m-ar deranja, vorba aia, este totuşi o telegondolă, dată în folosul publicului, nu?

Dar cine se plimbă cu telegondola în masivul Parâng, având în vedere că nu este un flux mare de turişti în zona cu pricina, lipsa spaţiilor de cazare este acută şi…construirea unei telegondole nu costă, după cum ne informează ştirea, mai mult de 20 de milioane de euro, cu toate acareturile?

Se pare că Ridzi-Pitzi este în tandem cu Udrea, şi ea o altă piţi din clasa politică, împreună dorind să fraudeze statul în folosul personal (că doar nu tot în folosul statului).

Asta dacă ar fi să răsfoim o ştire mai veche, din luna martie, unde Elena Udrea declara că vrea să transforme oraşul Petroşani în staţiune turistică şi vroia să facă parteneriate cu lanţuri internaţionale de hoteluri…O fi vorba de acelaşi Petroşani?

Băi oameni buni… (după cum zice Nikita)
La mine la ţară, undeva în zona Banatului, este o zonă superbă. Este un sătuc situat la 10 km de Lugoj, cu second-hand, canalizare şi piţerie (deci este mai dezvoltat decăt unele cartiere bucureştene).

Mi-aş dori să merg în audienţă la Ridzi-Piţi şi la doamna Udrea să propun construirea unui metrou, care să facă legătura între sat şi Timişoara.

Promit că tac din gură dacă doamnele în cauză investesc 20 milioane de euro în mijlocul de transport, iar restul de 599.999 de euro îi bagă în buzunar (dacă îmi dau şi mie măcar 10 milioane de euro amărâţi, (să „trăieşte” decent eu şi clanu’ meu…)
O fi bine? Sau e mai rentabil şi sănătos să mă adresez lui Becali?

În încheiere….

Camera Deputaţilor a decis marţi înfiinţarea unei Comisii de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului şi Sportului, sub semnătura ministrului Monica Iacob-Ridzi, pentru organizarea Zilei Tineretului, iar PNL a depus plângere penală împotriva acesteia. (sursa: Realitatea.net)

Părerea subiectivă pe care v-am servit-o încă de la început: ce bine-mi pare!!!! Să moară şi gondola vecinului!!!!

A descusut firul in 4/5 *Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *