Moartea-n criză

moarteasicriza Ce să înţelegem noi de aici ? Că această criză economică nu numai că a îngheţat salariile,angajările şi creditarea dar a sistat şi moartea? E moartea în criză? Dacă nu se mai vând locuri de veci clar se înregistrează o mortalitate scăzută că doar nu ţin morţii în frigider până trece criza?

Promoţia oricum e mortală !! Două locuri de veci la preţ de unul şi poate bonus o colivă personalizată, livrare gratuită. De ce nu închirieri ? Sigur nu se pune problema eventualelor reclamaţii ale proprietarilor de veci. Dacă se pot înghesui într-o garsonieră 1pe4 în timpul vieţii nu cred că vor fi nazuri în garsoniera de veci.

Sintagma „Până când moartea ne va despărţi” va deveni „Până când moartea ne va uni”.  Astfel, incă de la  căsătorie se vor facilita condiţiile pentru accederea la programul  „Ultima Casă„.

Totuşi sigur s-ar strecura şi  speculanţii  (agenţii morbidiari) ar interveni şi statul cu taxele pe moarte : mortabularea şi cadavru.

Având în vedere că un mormânt la Bellu costă cât o garsonieră în Rahova (pentru că au şi aceleaşi dotări şi suprafaţă), atunci ar veni romanu şi ar zice:

„-Vreau un mormânt pentru bunica-mea că s-a curăţat..Cât costă?;  Răspuns: -10000 euro, fără îmbunătăţiri , la cheie sau dacă vrei 7000 la roşu (inclusă cazma şi trasat perimetrul).

Va urăm tradiţionala publicitate mincinoasă : Să trăiţi ..mult..şi bine !!

PS : Banc -:”Un elicopter se prăbuşeşte in cimitir. In urma cercetarilor bilantul politiei este de 642 de morti”

V-au livrat proaspat acest text Igor si Flick

sursa poza

8 thoughts on “Moartea-n criză

 1. @ Hazmediatorul
  de obicei, in acelasi mormant se introduc morti din aceeasi familie. Nu baga nimeni in mormantul tau un strain. E ca si cum ai dormi in camera cu un necunoscut!

 2. @stranum53 ca tot veni vorba, de ce se scot la 7 ani ? este timpul minim de terminare a procesului de putrefactie? sau e o chestie doar religioasa?

 3. la noi se poartă deja de multişor închiriatul mormintelor pe 7 anişori, Igor. adică, se mai poartă obiceiul ca unele morminte din cimitire aglomerate, în general de oraş, să fie „curăţate” la 7 ani, ca să se facă în felul ăsta loc pentru noii „ocupanţi” 🙂

 4. Ce se aude cu premiul ala de poezie? Cand facem gala de decernare a premiilor?
  Supertare bancul cu elicopterul!!!

 5. Ascultă ce zice Flick’
  Poţi să bagi si mâna-n priză.
  Oricum nu păţesti nimic,
  Că a intrat Moartea-n criză…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *