Becalizarea hahalerelor

becali-cioban_bÎncepe becalizarea, hahalerelor!

Pentru că acum este eurooier şi nu mai este orice miliardar necunoscut, vai Steaua lui, Gigi s-a gândit să le dea de lucru funcţionarilor de la judecătoria sectorului 1, că doar omului îi şade bine cu munca din timpul săptămânii.
Gigi a declarat că are încredere că judecătorii îi vor ridica interdicţia de părăsire a ţării, pentru că da, el este europarlamentar acum.
Când a aflat ca va avea parte de acelaşi complet de judecată ca şi data trecută, măi vagabonzilor, Be(heee)cali a spus nici mai mult nici mai puţin, că lui i-a plăcut data trecută dar…dar mai bine luaţi citatul de pe Realitatea.net :

„Păi mie mi-a plăcut data trecută, n-a fost rău. Să nu fiu la Matei acolo, că dacă te duci la Matei, iese scântei. Eu vin pentru că trebuie să vin, nu ştiu, da’ ne facem de râs ca ţară, eu acum sunt europarlamentar… Nu poţi să te joci aşa, că nu vreau eu să-ţi dau”…şi totodată să nu uităm: România are nevoie de el, acolo. Drept pentru care domnul proaspăt euro-român (sau euro-machedon, după caz…) a spus că va depune câte o cerere de ridicare a interdicţiei zilnic.

Nu de alta, dar becalizarea românilor trebuie să înceapă cât mai repede!

Părere subiectivă:  Mie-mi place de Becali pentru că este român neaoş: lipsit de fineţe,la origine, practicant a unei meserii…mioritice, pus pe glume, şi care duce saci de cartofi cu Maybachul.

Material pus cap la cap de *Star

Sursa poză

4 thoughts on “Becalizarea hahalerelor

  1. Uite cine l-a votat..:)

    Si mergeai dulce mioară
    Tacticos cu-o foaie-n bot
    Behăind mai întro doară:
    „-M-a trimis Gigi la vot”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *