Românii nu recunosc adevăratele valori

costi-si-andreaÎn timp ce noi românii facem haz de Costi Costiţă, bulgarii îl iau în cel mai serios mod posibil. Noua lui creaţie, Samo Moi, executată în tandem cu bulgăroaica Andrea, este numărul 1 în Bulgaria şi urlă din toate difuzoarele. Parol! Am auzit-o cu urechile mele.
Am mai aflat de asemenea că această Andreea Bănică a Bulgariei cântă mereu 100% live, nu se dezice de la capitolul talent vocal şi nici de la frumuseţe, ea fiind în trecut votată ca miss Bulgaria.
Deci, dragi concetăţeni…o fi el domnul proaspăt stomatolog, Costi, un manelist convins, însă a cam spart topurile pe la vecinii noştri, unde „face show ca la Paris”.

În plus, pentru cei care nu ştiu, Costi a avut şi o colaborare cu Sonique, artista care a intrat în cartea recordurilor pentru că s-a menţinut în fruntea topurilor, timp de trei săptămâni. Deci e taaaaare dom’ doctor. Mi-am schimbat părerea despre el!

Maneaua revoluţionată se poate auzi şi la Giurgiu, desigur. De fapt am crezut că sunt încă în Bulgaria când am am auzit-o şi pe acolo.

În rest…ce să vă mai zic de scurta mea vizită în Bulgaria? Totul se cumpără cu leva, cu lei, euro, dolari, card sau bijuterii…şi absolut totul, inclusiv în magazinele Nike se negociază. Dar asta probabil că ştiu toţi cei care au trecut pe acolo.

Bon! Acum vă las, mă duc să şterg de praf caseta în care Costi a colaborat cu Adi Minune (prin 1999 cred) şi să ascult „Nopţi şi zile”.

Moga să ia exemplu de la Costi, da???

v-a dat de citit *Star

sursa poza

2 thoughts on “Românii nu recunosc adevăratele valori

  1. Andrea a spart topueile la frumusete la tot mai ales la cum arata din toata inima ami place sa fie in preuna cu costi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *