Fetele marinarului se ceartă

casa-poporului-sursa-ringNici nu au venit bine la guvernare că au şi început scandalul, şi aşa previzibil pentru populaţie. Îi recunoaşteţi ca numindu-se PSD şi respectiv PD-L, acele partide simpatice care au format o coaliţie menită să împartă în mod egal caşcavalul poporului.
Numai că socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă, şi iată ca social-democraţii şi cu democrat-liberalii au şi început bălăcăreala publică, flegmarea intelectuală şi batjocura electorală, totul sub umbrela lui tătuca Băse, care nu face nimic ca „fetele marinarului” s-o lase mai moale, măcar pentru respect faţă de contribuabili.

Partenerii de Coaliţie s-au întâlnit, astăzi, pentru prima dată după scandalul înregistrărilor de la Comitetul Naţional al PSD, în care social-democraţii i-au atacat dur pe partenerii de la PD-L (sursa: Realitatea.net).

Partenerii mai sus menţionaţi sunt enumeraţi pe rând, de la mare la mic, Traian Băsescu, Emil Boc, Radu Berceanu, Gheorghe Pogea şi Vasile Blaga.
Subiectele şedinţei politice de astăzi ar fi trebuit să fie moţiunea de cenzură cu privire la asumarea guvernamentală pe Coduri, care urmează să fie depusă de PNL şi, evident, eternele dosare ale lui Năstase cu Zambaccianul aferent.

Pe de altă parte, ca să mai mâniem un pic opinia publică, ministerele se pregătesc de vacanţe. Vacanţe exotice. Şi pe bani publici.
Astfel, aflăm din ziarul Ring că angajaţii Ministerului Transporturilor şi cei de la Mediu se pregătesc de excursii (cu avionul la clasa business, ca să ştim o treabă)

Singapore, Filipine, Venezuela, Nigeria, Brazilia, Iordania, Liban sau Maroc sunt doar câteva dintre destinaţiile, la care tu, cititor de rând poate doar ai visat, sau dacă ai avut ocazia le-ai şi vizitat, dar din buzunarul tau (sau după caz al sponsorului, de orice categorie).

Ori parcă nu-mi vine bine când ştiu că eu, involuntar, sunt sponsorul statului.

Document unanim publicat si reglementat de *Star

sursa poza

3 thoughts on “Fetele marinarului se ceartă

  1. @Martina suvenirul va fi sub forma de taxa noi, ca doar au cheltuit banii din bugetul alocat.. grea viata asta de parlamentar, ministru sau ce specii sunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *