Forţă melomană

drionitaCosti Ionită este perfecţionist. A lăsat la o parte văitatul (fost laitmotiv Of Of Of Viaţa mea ) şi şi-a dat seama că tot în gură stă succesul. Astfel, din gură în gură a ajuns cu diploma de stomatolog în mână.

Se pare că superioritatea studiilor i-a mai desfundat nişte canale. De remarcat ceva foarte important, Costi se poziţionează mai nou pe segmentul premium (dacă se poate spune aşa ceva) al ritmurilor balcanice şi ce este şi mai remarcabil şi-a dat seama că faţa lui nu prea îl ajută aşa că a găsit soluţia : bulgăroaica blondă pui alde Andreea Teodorova.

PS : O sursă anonimă de la nisipurile dă aur ne-a dat un pont referitor la Costi Ionită şi al său strigăt de luptă obsesiv : Forţă, Forţă, Forţă ! .. Vrea forţă să nu intre în puşcărie pentru viol în preajma lu’ blonda pui . Blonda pui fiind cuplată şi fidelă unuia cu ceafa lată.

Doctore, play :

3 thoughts on “Forţă melomană

  1. super tare Costi… putina lume stie ca acest geniu muzical a scos „single handed” manelele din underground. ei, nu chiar singur, cu Adi si Vali, back in ’99.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *