Incendiar: Poză cu Năstase în spatele blogului său

adrian-nastase-bloggul-sau

Deşi mulţi aşteaptă mai degrabă o poză cu Năstase din spatele unor bare metalice, Bombonel bloggeru’ (Bibi, pentru apropiaţi )ne arată cum stă el aşa înconjurat de obiecte de artă şi o arde în 2.o ! Că aşa vrea el să îi numere QMagasine vizitatorii.

Din hotnews: „Lângă calculator se poate observa o stivă de dosare iar fundalul înfăţişează o imagine deja clasică pentru opulenţa din Zambaccian.”

Să detaliem :

Dosarele sunt aceleasi care zac foarte prăfuite pe masa procurorilor sau DNA sau cine dracu mai sunt ăia de nu se mai ocupă de dosare.. Se întrevede o icoană aurită in stanga lui la care se roagă atunci când este chemat la audieri şi în faţa cui promite că va dona toată pulenţa săracilor. Şi da , imediat le dă săracilor şi poporului numai pulenţă..

Macu din poză e de design (îmbină futurismu’ aşa ne şoptea) şi dă mai bine în poză că el de fapt scrie la un laptop pe care şi l-a însuşit când era el Prim-ministru şi cică îi aduce noroc.

În ediţia viitoare Ady (Bibi) le a promis reporterilor că îi va duce să îi facă o poză când îşi numără ouale şi le aşează meticulos.. ne vedem la cornu

pupici roz

1 thought on “Incendiar: Poză cu Năstase în spatele blogului său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *