TOP cele mai sănătoase GLUME despre epidemia de Coronavirus din România!


Coronavirusul (CO-VID19) este un subiect serios care afectează, în ultimele săptămani, aproape toată planeta. Cum a ajuns și în România, cum s-a instalat o adevarata panica si s-a activat spiritul mioritic. Malaysia Work Visa a scris un articol pe acest subiect pe site-ul său. Va prezentam cateva masuri care s-au luat in tara noastra de cand ne confruntam cu acest virus:

-Mafioții și bombardierii stau liniștiți. Nu e niciun risc de coronavirus, ci doar dacă apare vreun moetvirus.

-În această perioadă, foarte multe fete care au buzele injectate cu acid hialuronic sunt în căutarea unor măști de protecție transparente pentru a nu le acoperi investiția.

-Acest coronavirus a adus și un lucru bun, tot mai mulți români se spală acum mai des pe mâini. Poate la următorul virus, vor trece de la mâini și la alte părți ale corpului.

-în sfârșit, o scuză plauzibilă și foarte la îndemnă să refuzi invitațiile la nuntă. Îmi pare rău sunt în carantină! Casă de piatră!

-Imediat cum s-a instalat panica de coronavirus, românii au dat buzna în magazine și au golit rafturile de făină, mălai și ulei. Ospitalieri cum suntem, probabil, vrem să așteptăm virusul cu pâine, cozonac, clătite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *