O mamă vegană cere ajutorul pe forumurile specializate: Este mai sănătos să alăptez bebelușul cu lapte de soia sau de migdale?

bebelus-biberonMulte mămici care alăptează au foarte multe neclarități, dar imaginați-vă cu câte nedumeriri se confruntă mămicile vegane care trebuie să elimine din alimentație foarte multe din produsele obișnuite pentru că sunt considerate nocive sau au origine animală și aici intră și laptele matern

Multe mămici vegane sunt obligate sa opteze pentru hrana bebelușilor la alternative precum lapte de soia sau lapte de migdale și în anumite ocazii când vor ceva mai deosebit cu un gust aparte chiar și lapte de cocos.

Forumurile specializate abundă în subiecte pe această temă, tinerele vegane dorind să confirme dacă este mai sănătos pentru copii să îi alăpteze cu lăptic de soia sau migdăluțe. R&B Medical a scris un articol pe acest subiect pe site-ul său.

Mămica grijulie care a adoptat un stil de viață vegan va continua cu această dietă pentru puiul ei la care va adăuga și niște pastă de quinoa cu goji și niște avocado ras cu biscuiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *