Elevele din Vaslui picate la proba de oral pe motiv că sunt prea tinere


fete              După ce zilele trecute s-a susținut oralul la examenul de Bacalaureat, în toate județele s-au înregistrat calificative foarte bune fiindcă elevele s-au evidențiat într-un mod neașteptat de plăcut. Excepție a făcut județul Vaslui, unde profesorii nu au fost satisfăcuți de prestația elevelor fiindcă acestea erau mult prea tinere pentru a atinge baremul minim acceptat de aceștia.

„Ceea ce ni s-a întâmplat nouă, profesorilor, este o bătaie de joc. Cum să ne puna pe noi să examinăm elevele la oral? Nu putem „lucra” decat cu fete de peste 60 de ani, care prezintă un real interes pentru noi… înțelegeți dumneavoastră. Or ca profesor trebuie să fii extrem de norocos să mai prinzi astfel de eleve.”, a spus plin de indignare un dascăl relativ tânăr, care după aprecierea noastră nu depășea vârsta de 30 de ani.

Îngrijorați de situația din Vaslui, reprezentații ministerului educației au declarat că promoția de fete de anul viitor va susține oralul în județele limitrofe pentru a evita astfel depunctarea pe criterii de vârstă.

Leave a Comment

Trackbacks