Cercetătorii au descoperit sticla ce rezistă la răcnetele produse de Dana Grecu


grecuLumea științifică este în delir după ce o echipă mixtă formată din cercetători români și americani au descoperit cea mai rezistentă sticlă pentru televizoare. Inițiativa cercetătorilor a venit ca urmare a nemulțumirii românilor în ceea ce privește emisiunea moderată de Dana Grecu.

Cercetătorii susțin că la prima înaltă a Danei Grecu, adică la 2 milisecunde după ce începe emisiunea, ecranul normal se sparge instantaneu. Aceștia promit că ecranul proiectat de ei satisface nemulțumirea telespectatorilor întrucât sticla respectivă va fi folosită la navetele spatiale care vor avea misiuni de cel puțin un an în afara spațiului atmosferic.

Aceștia susțin că vor testa sticla la capacitate maximă în 2014, imediat după anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale. „Încă nu i-am dat drumul pe piață fiindcă nu suntem siguri cum se va comporta la o exteriorizare dezlănțuită a Danei Grecu. Vă dați seamă că după prezidențiale, indiferent cine va câștiga alegerile, Grecu va zbiera ca apucata, ori de bucurie, ori de frustrare. Așadar amânăm testul final în toamna anului viitor.”, a declarat unul din cercetători

Leave a Comment

Trackbacks