Teza de doctorat „Comportamentul uman în condiții de inactivitate cerebrală” realizata cu ajutorul redactiei Sport.ro


sportUn psiholog, având ca subiect pentru teza sa de doctorat „Comportamentul uman în condiții de inactivitate cerebrală”, s-a infiltrat în rândul redactorilor sport.ro pentru a studia îndeaproape fenomenul
Am ales redacția sport.ro fiind ideală pentru a studia fenomenul. Proba de interviu a fost relativ ușoară, a trebuit să-mi arog un grad incomensurabil de imbecilitate și tembelism, nu am întâmpinat probleme. Însă am simțit cum toată munca mea se duce pe apa sâmbetei în momentul în care a trebuit să activez ca redactor. Deși nu ar fi trebuit să întâmpin probleme de adaptare, tocmai acest lucru m-a dat de gol. M-au descoperit și era să fiu linșat pe holurile redacției, dar am fost mai iute de picior decât ei.”, povestește acesta îngrozit, care în prezent urmează ședințe intensive de recuperare.

Pentru contribuția sa în domeniu și efortul supraomenesc depus, Universitatea din București i-a acordat titlul de doctor Honoris Causa în științe sociale; de asemenea, Academia Română i-a acordat titlul de membru titular pentru merite deosebite.

Leave a Comment

Trackbacks