Scandal în juriul X-Factor. Dan Bitman îl acuză pe Cheloo că a scuipat în berea Deliei Matache


Nici nu a inceput bine al doilea episod al telenovelei X-Factor ca deja au aparut primele probleme. Multi au fost cei care au spus ca nu e chiar cel mai intelept lucru sa il aduci pe Cheloo langa Dan Bitman si Delia Matache. Si iata ca temerile se confirma.

Aflati la o simulare de emisiune cei trei au luat loc pentru prima oara impreuna la masa juriului. Daca Dan Bitman a vorbit non-stop cu 12 femei la telefon, Delia si Cheloo au decis sa faca  ceea ce fac ei de obicei cand se aseaza la o masa: au comandat ceva de baut. Cheloo a luat 8 beri iar Delia o sticla de whisky. Dupa ce a baut-o, fosta vedeta a trupei N&D l-a rugat pe Cheloo sa ii dea si ei o bere. Desi acesta nu a vrut initial, in cele din urma a acceptat la rugamintile lui Bitman. Dar la un moment dat, cand Delia s-a dus la toaleta, Cheloo si-a dat in petec. A ragait in fata lui Dan Bitman, determinand-o pe interlocutoarea acestuia sa il faca nesimtit si sa ii inchida telefonul. Apoi a scuipat cu pofta in berea Deliei. Interventia cameramanilor a facut ca situatia sa nu degenereze.

Producatorii iau acum in calcul posibilitatea ca rapper-ul Cheloo sa jurizeze de la el din fata blocului si sa intre in direct prin telefon.

Leave a Comment

Trackbacks