Picanterii din culisele semifinalei Eurovision 2012

Conducerea echipei de fotbal CFR Cluj si-au luat bilete la Eurovision in camera verde pentru ca la fel ca in fotbal, finala se decide la masa verde.

In timpul pauzelor, bunicutele din Rusia au impartit coliva si lumanari concurentior (Oaia Acida)

Desi Elena de la Mandinga a cantat fara casca, acest lucru nu a fost un impediment pentru semifinala Eurovision deoarece babutele din Rusia au cantat fara dinti.

Babutele din Rusia au intrat pe rand sa cante pe scena si au folosit aceeasi placa. Dentara.

Costi Ionita, stomatolog de meserie, le-a oferit babutelor din Rusia o sansa de colaborare la cabinetul sau de inregistrari de coroane dentare.

O gasca de microbisti s-a deplasat la semifinala Eurovision scandand Mitica in Zale , Zale , zaleilah!

Ministrul Educatiei a trimis o comisie de evaluare pentru finala de la Baku. Romania trebuie sa ia Baku, a spus Ministrul interimar.

Costi Ionita a declarat ca daca nu castiga Eurovision cu reprezentanta Romaniei, la anul va antrena reprezentanta Bulgariei.

Gigi Becali l-a sunat pe Costi Ionita sa o bage pe Elena de la Mandinga pe scena, altfel nu are nicio sansa de calificare!

In curs de actualizare

1 thought on “Picanterii din culisele semifinalei Eurovision 2012

  1. Nu ma mai uit in viata mea la eurovision! hotie pe fata! am votat de 4 ori din belgia pt Romania! nu ca melodia ar fi fost superba, ci din solidaritate! piesa noastra era mai buna decat a Turciei , care a fost panarama…mai bine Romania s-ar retrage de la mascarada asta! E clar ca buna ziua ca se voteaza vecinii intre ei! Bravo azerilor care in 7 luni au reusit sa faca o sala superba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *