Jaf la Atena.Cinci indivizi mascaţi au spart Banca Naţională a Greciei şi au fugit cu toţi cei 320 de euro din seif

   Soc si groaza astazi la Atena. Pe fondul gravei crize cu care se confrunta Grecia,  un grup de cinci indivizi cu cagule pe fata au intrat in amiaza-mare in sediul Bancii Nationale a Greciei si, sub amenintarea armelor, au fortat angajatii sa le deschida seiful in care se afla rezerva de stat. Acestia au furat toti banii pe care i-au gasit in seif. Este vorba de 320 de euro, in bancnote de 10 si 20 de euro, si o singura bancnota de 100 euro. Acestia erau toti banii de care mai dispunea Banca , din cauza recesiunii in care se afla tara.

Institutia nu era pazita decat de un pensionar cu un spray paralizant pentru ca altfel paza ar fi costat mai mult decat valoarea din seif. Din lipsa de credit, angajatii bancii au dat in zadar bipuri la Politie. Un echipaj si-a facut aparitia abia dupa o ora , dar politistii au refuzat sa plece in cautarea infractorilor din cauza lipsei de benzina in rezervor.

Prinderea infractorilor e doar o chestiune de timp, acestia urmand sa se dea de gol in momentul in care vor pune in circulatie bancnota de 100 de euro deoarece toata lumea isi poate da seama cine e faptasul in conditiile in care acea bancnota era singura bancnota de 100 de euro  care mai circula in Grecia din cauza crizei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *