Pentru siguranţa călătorilor, în loc de tramvaie, pe linia 41 va circula un „montagne russe”

 Masura fara precedent luata astazi de primaria capitalei.Dupa accidentul din aceasta dimineata din pasajul Lujerului, in care au fost implicate trei tramvaie, Sorin Oprescu a decis , pentru siguranta calatorilor, ca mijloacele RATB sa fie scoase din functiune. In locul lor va fi montat un „montagne russe” la mana a doua adus de la Disneyland Paris care s-a dovedit ca e mult mai sigur. Iata ce ne-a declarat purtatorul de cuvand al RATB:

„-Da, am adus un montagne russe de la Paris, care e mult mai sigur decat tramvaiele noastre. Suntem siguri ca pensionarii vor merge mult mai linistiti cu 130 km/ora cu capul in jos, decat mergeau cu 40km/ora tinandu-se de bara  in tramvaiul 41. Accidentul de astazi dimineata a fost provocat de Mircea Lucescu, care conducea primul tramvai.Cu un gest reflex el a taiat calea celorlalte doua din spate. Inaintea echipelor de interventie, primii sositi la locul accidentului au fost controlorii RATB pentru a verifica calatorii cu bilet, urmand ca ei sa fie preluati prioritar de SMURD.

Totodata „demonul de pe linia 41”, cel care intepa femeile cu un ac, vrea sa dea in judecata RATB pentru ca din cauza impactului s-a intepat singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *