Gigi Becali l-a sunat pe antrenorul lui Atletico Madrid şi i-a dictat echipa pentru meciul de mâine

Plin de entuziasm dupa victoria Stelei de ieri de la Chiajna, Gigi Becali si-a largit din nou portofoliul de atributii. Dupa ce  Stoichita s-a mutat la subsolul blocului ca sa nu aiba semnal , patronul stelist  l-a sunat pe Simeone, antrenorul celor de la Atletico Madrid. Dupa o convorbire de 2 ore in care Becali a vorbit o ora si cinzeci de minute, cei doi s-au pus de acord asupra echipei cu care Atletico va incepe finala de maine seara. Lui Becali i-au fost acceptate toate conditiile , mai putin aceea de a ii introduce in „primul 11” pe Tanase si pe Costea.

Mai mult, Gigi Becali l-a sunat si pe Falcao, vedeta madrilenilor, si i-a transmis ca daca marcheaza maine o sa i-o dea pe Daniela Crudu.

1 thought on “Gigi Becali l-a sunat pe antrenorul lui Atletico Madrid şi i-a dictat echipa pentru meciul de mâine

  1. apropo de meciul de aseara Vaslui – Gaz Metan. am incercat si eu un text 😀 „mai multi jucatori medieseni au acuzat dureri la cap dupa meciul cu Vaslui. O explicatie ar fii aceea ca vasluienii le-au dat cu terenul in cap la figurat.Chiar daca nu a jucat, Markovici a acuzat si el dureri.Nu de alta dar in ultima vreme s-a accidentat meci de meci si i-a cam intrat in reflex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *