Șoc! RDS-RCS va scoate site-ul facebook.com din grila lor de internet!

Desi scandalul cu intreruperea emisiei televiziunilor din Grupul Intact este inca nesolutionat iar canalele Discovery au fost scoase din grila, compania de cablu si internet da inca o veste devastatoare abonatilor sai, de aceasta data fiind impactat abonamentul de Internet.

Compania RCS – RDS a luat astazi decizia de a scoate de pe abonamentul de internet site-ul retelei de socializare facebook.com incepand cu 1 Decembrie 2012.  Compania de cablu si-a motivat demersul astfel :  „Compania Facebook, proprietarul site-ului facebook.com, a retras acordurile de difuzare a acestei retele sociale prin abonamentul de internet al RCS & RDS, astfel am fost obligati să întrerupem accesul catre site”, se spune intr-un comunicat remis presei de catre RCS – RDS.

Compania Facebook pretinde o suma de 10 milioane de euro pe an pentru a redistribui celebrul site către abonaţii RCS-RDS.

Cei de la RDS considera ca privarea accesului la site-ul facebook.com revine in totalitatea companiei ce detine acest website, furnizorul de servicii internet nefiind obligata sa ofere access nemijlocit catre aceasta retea sociala.

P.S.

Si-au pierdut accesul la facebook.com toti cei care au routere de internet DIGI ( sub forma de lighean), iar pentru ceilalti www.facebook.com s-a mutat pe alta frecventa: www.hi5.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *