Un băcăuan de 98 de ani care a căzut pe gheaţă şi-a pierdut cunoştinţa pentru trei zile, ca să aibă timp să îi treacă toată viaţa prin faţa ochilor

Ghinion curat pentru Vasile L., cel mai batran om din comuna Magura judetul Bacau. Luni la ora 7 dimineata, in timp ce se intorcea de la paine a alunecat pe gheata de pe ulita satului si s-a lovit cu capul de franzela din plasa. Pensionarul a ramas intins pe jos si si-a pierdut cunoastinta pana astazi in jurul orei 18:00. Dupa ce si-a revenit batranul a motivat gestul spunand ca a simtit ca ii trece viata prin fata ochilor si ca a asteptat 3 zile intins pe jos ca sa ii treaca toata. Initial daduse semne ca isi revine marti pe la pranz, insa a declarat ca atunci abia isi revedea perioada din viata cand era prizonier in Rusia.

De-a lungul celor trei zile batranul a avut parte de 178 de ori de replica: „-Vasile trezeste-te„, de 54 de ori de replica: „-Aoleo Vasile, nu te prapadi Vasile„, de 12 ori de replica : „-Tataie, cate degete vezi?” si de 7 ori de replica : „-Dumnezeu sa-l ierte„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *