Cătălin Botezatu va lansa o colecție de lopeți și cazmale de firmă

Lumea modei tine pasul cu vremea iar cum vremea de afara este plina de zapada si coduri portocalii de ninsori si viscole, designerii se gandesc cum sa vina in ajutorul celor care vor sa iasa in evidenta.

Catalin Botezatu a lasat chilotii deoparte si va lansa o colectie iarna-iarna de lopeti si cazmale de firma. „Ideea mi-a venit cand am intrat in vorba cu un baiat de bani gata din Bamboo pe care l-am rugat sa ma ajute sa dau zapada din parcare. Mi-a raspuns sec: Fratele meu, eu nu pun mana pe lopata!” a declarat designerul.

Normal ca mi-am dat seama ca cei ca el, de fite, nu o sa puna mana pe lopata decat daca e de firma. Asa ca dau drumul la o linie de lopeti si cazmale de la branduri celebre. Vor fi lopeti Vuiton, Cazmale Calvin Klein, lopata Boss, tarnacoape cu manere swarovski, etc.

Acestea se pot accesoriza cu manusi si caciuli din lana si incaltaminte tip bocanc din cauciuc sau piele. Colectia va purta numele Catalin Bobotezatu, datorita faptului ca afara este in aceasta perioada gerul Bobotezii” „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *