Tigani prinsi la furat de curent dintr-o masina electrica


Un ecologist convins ce foloseste numai energie bio s-a lovit de realitatea dura din Romania. Bionel Ecoseanu este posesorul unui autoturism electric cu care salveaza patura de ozon a Romaniei si incearca sa reduca noxele din traficul aglomerat din Bucuresti.

Chiar daca el este prietenos cu mediul inconjurator asta nu inseamna ca si semenii lui sunt la fel. Astfel, ieri dupa ce Bionel a iesit de la serviciu, a remarcat ca masina lui electrica are pana de curent desi ii facuse plinul chiar de dimineata. Lucrurile s-au elucidat rapid cand a vazut langa priza autovehicului un dispozitiv rudimentar din doua sarme si si-a dat imediat seama ca a fost victima unui furt de curent.

Martorii din zona au confirmat ca au vazut doi tigani ce alimentau fara nicio jena direct de la priza masinii, un calorifer electric, o masina de spalat, un fier vechi de calcat, un rotopercutor si o centrala electrica de apartament. Politistii au demarat o ancheta dar se pare ca sunt foarte putine sanse ca pagubitul sa isi recupereze curentul electric.

Bionel vazand prejudiciul si fiind imbracat intr-un pulover de mohair a incercat sa se frece de masina lui in speranta ca o va incarca cu niste electricitate statica dar din pacate nu a reusit si a fost nevoit sa ia troleul.

Leave a Comment

Trackbacks