Exclusiv: Traian Băsescu s-a întâlnit în Anglia cu celebrul regizor David Cameron pentru a negocia filmarea AVATAR 2 în România!

Sursa Foto : artofpetry.blogspot.com
Sursa Foto : artofpetry.blogspot.com

Preşedintele a afirmat că şi-ar dori ca partea a doua a celebrului film Avatar sa fie turnat in Romania , subiect care a fost discutat cu regizorul-premier Cameron. „O astfel de ştire ar putea revigora turismul romanesc iar pelicula ar beneficia de peisaje de poveste, de gradina Carpatilor”, a comentat publicaţia The FaxNews.

Premierul britanic David Cameron. „Vrem să filmam in ţările din Balcani, pentru a avea o continuare a filmului Avatar cat mai salbatica, cat mai lipsita de atingerea civilizatiei moderne”, a spus Cameron.

3 thoughts on “Exclusiv: Traian Băsescu s-a întâlnit în Anglia cu celebrul regizor David Cameron pentru a negocia filmarea AVATAR 2 în România!

 1. @ Vlad Atat timp cat specificati sursa nu ne deranjeaza sa cititi articolele de pe hazmedia.ro. In privinta interviului si a colaborarii nu cred ca ne intereseaza.

  Succes

 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.
  PS:Am mai avut o colaborare si noi va sustineam si voi nu vedeam nici un pic de sustinere.Dar si daca nu ne sustineti tot va sustinem.
  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *