Pamela Anderson de la colacul de salvare la colacul de WC

pamela_anderson_010Stimatilor,  celebra vedeta Baywatch, reprezentanta de seama a vedetelor pensionate ce au pozat in Playboy, visul oricarui barbat, Pamela Anderson a ajuns pe pamant romanesc.  Prima declaratie facuta in momentul aterizarii pe aeroportul din Bucuresti a fost ca : Sunt profund deranjata la stomac si evident si de aceste interviuri. Va rog sa va dati la o parte daca nu vreti sa va faceti de cacat.

Paparazzii Libertatea au fost primii care si-au dat seama ca ceva nu miroase bine. Intr-adevar, Pamela avea o desavarsita diaree . Din aceasta cauza, vedeta a reusit performanta de a sta pe scena circa 15 minute adica 900 de secunde. Astfel, cele mai multe interviuri au fost acordate in toaleta, reporterii calcandu-se in picioare sa inregistreze in exclusivitate flatulatii de vedeta.

Reporterul nostru pentru interventii speciale, Bideu Partulescu a reusit sa se strecoare in cabina de toaleta de langa vedeta  si cu ajutorul unui reportofon si a unei respiratii de scafandru a pus urmatoarele intrebari:

Bideu Partulescu: -Pamela, bine ai venit in Romania!

Pamela Anderson: hhhhiiii (scremut) bllaaiwdihduegfde (indescifrabil)

B P: Ce stii despre Romania? Ai vizitat ceva din Bucuresti?

PA: Tocmai am aflat, you know, ca the president la voi este Mr Fartescu and acum imi dau seama why. As vrea sa vizitez House of Popor dar am inteles ca e very mare distanta intre toileturi si nu mai sunt atat de young ca in Baywatch sa run .. Oricum like the faianta din acest toilet, scaune comfortabile de wc here.

BP: Cum vi se par romancele?

PA:  Silicon Valley, nici nu am realizat ca sunt in Romania country , femei more like androids, much silicon.

BP: Cateva cuvinte pentru romanii care va adora?

PA: ..(scremut) …ooh shit jsdhsjfgf (indescifrabil)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *