Cronica Copy-Paste-ilor

cronica_carcotasilorLume, lumee, pe langa faptul ca emisiunea Cronica Carcotasilor a fost acuzata ca este o copie identica a emisiunii “Striscia la Notizia” din Italia, ceea ce si este iar daca nu ne inselam chiar Dl Huidu a recunoscut asta, venim si noi cu bomboana pe coliva ‘carcotasilor’.

Serban Huidu anunta pe blogul sau deschiderea noului sezon al Cronicii cu mare fast, surle si trambite , citam :

‘Lumeee lumeee bine ati venit in Circul Mare de Stat. Romania e un tircus imens iar Cronica carcotasilor va prezinta incepand de miercuri menajeria in toata splendoarea ei! Daca sunteti curiosi sa vedeti cum ne rupem sau nu gatul, in urma acesti triplu salt mortal, va asteptam sub cupola circului Miercuri 15 septembrie pe la 19:30!

Zicem, bravo, baieti si plusam si cu o declaratie a lui Serban facuta unui ziar: În cadrul unui interviu oferit site-ului evz.ro, Huidu a povestit cum a luat naştere campania „Circul de Stat”: „Ideea a venit din partea unui coleg de la Timişoara, iar dezvoltarea am făcut-o noi (hopa, stimatilor, ia uite creativul) Am lansat campania pentru că România seamănă cu un circ.

La final va prezentam adevaratul, maiestuosul, ganditorul si creatorul ideii de Bine ati venit sub cupola circului nostru, Romania 2010 !

Serbane, Mishule e simpla coincidenta?! Ia intrebati-l atunci pe colegu’ din Timisoara !


PS: Multumiri speciale maestrului D.

2 thoughts on “Cronica Copy-Paste-ilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *