Moartea Madalinei Manole- noi teorii si ipoteze

conspiracy-theories

De la http://renne.ro/divertisment/moartea-madalinei-manole-noi-teorii-si-ipoteze/ citire:

Sinucidere. Din cauza depresiei. Din cauza vanzarilor slabe. Din cauza ca nu era bagata in seama de radiouri si case de discuri. Din cauza ca o insela sotul. Din cauza ca se simtea urata. Crima. Vinovat-sotul. Vinovat-soacra. Accident. A baut pesticidul din greseala. Credeati ca s-au epuizat toate teoriile, toate ipotezele, toate posibilitatile? Nici vorba!

In exclusivitate pentru Hazmedia, senzational, soc si groaza! Avem noi ipoteze despre moartea Madalinei Manole, ipoteze inca neexplorate de catre nimeni si bazate pe dovezi atat de evidente incat Colombo si Sherlock Holmes ar fi invidiosi.

Teoria nr. 1:
Madalina Manole a murit de batranete. Se stie ca unii fotbalisti din Africa isi falsifica actele, nascandu-se oficial la varsta la care ei deja merg la scoala, in acest fel impresionand impresarii si echipele europene cu talentele lor ”precoci” si facilitandu-le transferurile. Dupa ultimele cercetari, se pare ca si Madalina Manole ar fi apelat la o asemenea metoda. Astfel, saptamana trecuta ea ar fi urmat sa implineasca 83 de ani, si nu 43. Ce naiba, ma oameni buni, nu v-ati intrebat niciodata cum de reusea la 16-17 ani sa faca ravagii pe la festivaluri…?

Teoria nr. 2:

Crima. Vinovat-copilul Madalinei. Mobilul? Acesta vroia sa se lanseze intr-o cariera muzicala si sa lanseze discul ”La varsta de un an si doua luni”, astfel depasind-o pe Cleopatra Stratan. Mama s-a simtit amenintata de iminentul succes al celui mic, i-a dat trei zile la rand lapte praf expirat, iar acesta n-a mai suportat concurenta si sicanele si i-a facut capataiul. Probe? Copilul nu a facut nicio declaratie de presa dupa moartea Madalinei, singurele cuvinte scoase de pe surse de la acesta fiind ”gu-gu-bu-bu”.

Teoria nr.3:

Supradoza. De fapt, se pare ca Madalina Manole consuma pesticid constant, acesta functionand atat pentru prezervarea calitatii corzilor vocale, cat si ca halucinogen usor. In acea seara fatidica insa, Madalina a gresit doza si, in loc sa puna doua parti suc de pere si o parte Furadan, asa cum facea de obicei, a turnat doar o parte suc de pere si nu mai putin de doua parti Furadan, moartea survenind pe neasteptate.

Teoria nr. 4:

a. Crima orchestrata si pusa in aplicare de DNA. Motivul? Acoperirea mediatica a noii perchezitii si retineri a lui Dan Diaconescu. Rationamentul a fost simplu. Era nevoie de ceva sa distraga atentia poporului de la nedreptatile si persecutiile care il au ca biata victima nevinovata pe ”reprezentantul poporului”, cel despre care se spune( pe surse, bineinteles) ca ar conduce in sondajele neoficiale pentru posibilele alegeri prezidentiale cu 99, 99%, restul de 0, 01% reprezentandu-i pe Tolea Ciumac si Luis Lazarus.

b. Crima orchestrata si pusa in aplicare de mogulii marilor televiziuni din Romania din acelasi motiv, de a distrage atentia de la persecutiile asupra lui Diaconescu si de a reechilibra razboiul audientelor, castigat clar de OTV de la prima retinere a lui DD.

Teoria nr. 5:

Madalina Manole nu este moarta. De fapt, aceasta si-a inscenat propria moarte, pentru a reveni in peisajul muzical mai in forta ca oricand, cu un featuring de zile mari cu Michael Jackson. Acesta si-a inscenat si el propria moarte pentru a-si putea relansa cariera muzicala, dar a asteptat atata timp tocmai pentru ca nu reusea sa gaseasca o vedeta internationala cu care sa realizeze melodia de revenire.

Autoritatile care se ocupa de anchetarea mortii Madalinei Manole, contactate si puse in fata acestor noi teorii, au eliberat o declaratie de presa prin care afirma ca aceste teorii nu pot fi luate in considerare deoarece ancheta este incheiata, iar concluziile sunt urmatoarele:

1. Madalina Manole este moarta.

2. Sansele ca Madalina Manole sa mai fie in viata sunt cel putin la fel de mici ca cele ale Elodiei de a mai fi in viata.

3. Dan Diaconescu- presedinte!

http://renne.ro/divertisment/moartea-madalinei-manole-noi-teorii-si-ipoteze/

1 thought on “Moartea Madalinei Manole- noi teorii si ipoteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *