Datorii de PSD

bani-lei12Multi dintre membrii PSD au fost surprinsi, socati sau de-a dreptul speriati in momentul in care au aflat ca datoriile acumulate de partid vor trebui platite din buzunarul lor. Datorii cifrate la 8 milioane de euro. Moment in care pesedistu’ de rand si-a pus intrebarea absolut normala si filozofica ”Cum pizda ma-sii?!?”. Mai exact, cum pizda ma-sii s-a ajuns la o asemenea datorie? Si asa mi-am amintit ca in urma cu ceva timp am reusit sa interceptez ”pe surse” niste chitante si facturi cu cheltuieli pesediste cotidiene. Si avem asa:

1. Arcuri pentru Mircea Geoana.Ca la urmatoarele alegeri sa nu mai faca febra musculara la gambe cand executa dansul victoriei.

2. Dictionare explicative ale limbii romane, precum si dictionare de gramatica a aceleiasi limbi pentru Marian Vanghelie. Nu, nu sa le citeasca, ci sa-i dea cu ele in cap lu’ Turcescu atunci cand ii mai vin idei…

3. Cofraje de oua cu spatii  numerotate pentru Adrian Nastase.

4. Jucarii si bobo pentru Victor Ponta. Sa dam presedintelui tot ce-si doreste…

5. Kalashnikoave pentru Ion Iliescu. Din nostalgie…

6. Somnifere pentru Hrebenciuc. De cand umbla pe la televiziuni noaptea tarziu sa prezinte numaratori paralele si perpendiculare, saracul si-a dat tot programul de odihna peste cap.

7. Bilete de avion catre si dinspre Rio de Janeiro, Dubai sau New York pentru Radu Mazare. In scopuri politice, stiintifice si cercetatoristice, bineinteles.

8. Servicii stomatologice constand in plombe, placi si albiri de dinti pentru Sorin Oprescu. Ce, Oprescu nu mai e in PSD? Haideti, ma, chiar atat de naivi sunteti…?

Ei, oameni buni, pesedisti simpli sau complecsi, acum sunteti mai linistiti, o sa dormiti mai bine noaptea stiind ca toate cheltuielile partidului sunt in folosul bunei organizari si functionari a acestuia…?

1 thought on “Datorii de PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *