Gala K1 Parlament

38101_1_standaloneNavigam eu pe YouTube si cum fac eu, cum nu fac ca dau peste acest filmulet surprins in Parlamentul ucrainean:

Incepui sa ma gandesc, sa ma framant… Ce au ucrainenii si n-avem noi? Ce, ei au cate doua perechi de… pumni? Nu. Si tocmai de-aia m-am gandit sa propun o gala de local combat intre parlamentari romani. Domnu’ Obreja, domnu’ Edi Irimia, sunteti pe receptie? Ar fi ceva de genul asta:

1. La categoria musca subnutrita gala ar putea sa inceapa cu o lupta intre ochelaristi, Cristian Preda vs. Victor Ponta.

2. Pentru divertisment ar urma o lupta in miere, in ciocolata sau dupa caz in pastrama de berbecut intre doamnele politicii romanesti, Norica Nicolai vs. Elena Udrea. Totul e sa nu manance ringul…

3. La categoria super-grea s-ar putea infrunta Cristian Popescu Piedone si Catalin Voicu. Caz in care stalpii din care ar fi construit ringul ar trebuie sa fie din beton armat, iar locuitorii din jur ar trebui anuntati din timp sa nu intre in panica pentru ca nu e vorba de niciun cutremur.

4. In program ar urma o lupta fara reguli, fara interdictii, cu manusile scoase in care sa fie permis atat scuipatul intre ochii adversarului, cat si muscatul de ureche sau lovitul cu capu’ in gura. Protagonisti: Corneliu Vadim Tudor vs. Gigi Becali.

5. Un nou moment de respiro, moment dedicat gratiei si feminitatii, cu prilejul meciului amical, ca intre doua vechi prietene de cumparaturi, Elena Basescu si Monica Iacob Ridzi. Cele doua s-ar infrunta in genti si in pantofi, invingatoare urmand a fi declarata cea care ramane cu cel mai scump articol de imbracaminte sau accesoriu pe ea.

6. Meci de old-boys intre veteranii politicii romanesti, Mircea Ionescu Quintus si Ion Diaconescu. Invinsul va primi o piatra de mormant nou-nouta in cimitirul Bellu si o cruce gravata cu aur.

7. Si in incheierea galei, let’s get ready to rumbleeeeeeeeeee, ciocnirea titanilor, un meci de 2 contra 1, intre Crin Antonescu si Mircea Geoana de-o parte si Traian Basescu de cealalta parte. Invingatorul, dupa renumararea voturilor, primeste titlul de dictator luminat al Romaniei. Sa luptati bine!

Si nu uitati, pentru alte texte de gen, injuraturi, persiflari si zeflemele, ma gasiti 24 din 24, 7 din 7 pe http://blogdeprost.wordpress.com/.

2 thoughts on “Gala K1 Parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *