Vodafone: Nikita

nikita-romanaEram la OTV..aberam cu Dan Diaconescu . Și ghici cine vine lângă mine? …Nikita, frate! Mă gândesc cum să mă bag în seamă fără să par o mahalagioaică notorie… și-mi vine-n cap numele ei … Mihaela Ispas … o caut cu privirea prin studio … îi recunosc mecla.
O înjur de mamă. Și văd ce-i place. Ghici ce ? Bătaia frate … Ce fac!  Șoptesc “Bai ce-ar merge o bătaie acuma!”, cât să mă audă. Băi și își pune manușile cu țintă … mă bate de ma p*ș pe mine … creștem (din nou) ratingul lui DD. Ne împrietenim și pe mIRC. Foarte tare frate !

Nikita! Acum si pe Wikipedia!

Eram la Paris. Stăteam la coadă la intrare la Versace, Și ghici cine vine lângă mine? EBA frate! Mă gândesc cum să mă bag în seamă fără să par ceea ce sunt: O pițipoancă, și-mi vine în cap numele ei: Elena Băsescu. Scot Vertu-ul, intru pe net, (mi-aduc aminte că Vertu-ul o fi el placat cu haur, dar nu poți naviga pe net cu el, așa că scot Blackberry-ul) Și văd ce-i place…Ghici ce? Syda frate! Șoptesc…”Băi ce-ar merge o infectare cu HIV!”, cât să mă audă. Băi și se uită la mine ca la o ciudată, își cheamă SPP-iștii cu o fluierătură sănătoasă…și uite așa am apărut în Libertatea. Foarte tare frate!

1 thought on “Vodafone: Nikita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *