Electrocardiomelodii. Top cardiac de Ziua Indragostitilor

big_inima_pe_plajaInima acest organ preaslavit in numeroase melodii romanesti este sediul central al iubirii. De fapt acolo sta ea iubirea (nu stim daca in chirie sau e prin programul prima casa) in inima.  Am facut cercetari in industria muzicala si am adunat toate melodiile relevante la nivel cardiovascular.

1. Cristina Rus- Inima Mea Bate. Este cel mai mare viral la o fabrica de stetoscoape. Aceasta melodie nu se asculta ci ausculta.

2.Trupa ASIA -- INIMA MEA. Aici putem banui ca este vorba de piata neagra a transplanturilor si putem descifra metode inedite prin care organul era traficat.

3.Catalin Crisan -- Rabda Inima si Taci . Exemplu edificator de simptomatologie hipertensiva si mai ales aflam ca inima este rezistenta la socuri dar are gura mare.

4.DIRECTIA 5 -- INIMA MEA TOPITA DE A TA. Cercetarile acestor muzicologi arata ca inima trebuie sa stea la rece. Cred si eu ca e cald acolo in piept, 36.5 grade . E canicula deja. Solutii : transplant de minifrigidere.

5. Holograf- Ti-am Dat Un Inel. Evident. Se pare ca inima cantaretilor este foarte mica. Adica e mare doar cat un inel.Nu stim cum se numeste aceasta boala, oare nanocord, inimioara,inimuta..

CardioDJ -- Igor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *