4 thoughts on “Traditiile de Revelion explicate si desfiintate

  1. Si mai e si aia ca tre’ sa porti rosu…. Ati uitat-o p’asta! Sau sa porti mov, ca ‘mov e culoarea purtata de Iisus in Saptamana Patimilor’ – asta a zis-o o desteapta pe Realitatea…
    La anu’ sa fiti mai constiinciosi si sa va documentati mai bine!
    La multi ani! 🙂

  2. Ai uitat-o pe-aia cu sa iti pui ceva de aur in paharul de sampanie cand ciocnesti la 12 noaptea. Daca ma gandesc la bacterii si alte alea, I’d rather not 😛

    La multi ani baieti si tineti-o tot asa (e adevarata aia cu manelistii :((((((((()

  3. @ Victor, ne-am tot uitat prin setari si nu am gasit nimic legat de offtopicul tau.. Posibil sa existe o solutie daca iti faci cont de utilizator pe hazmedia , de jos din login si apoi sa fii autentificat.. ne pare rau , nu suntem nici noi asi in wordpress. Speram sa gasim solutii in anul ce vine si deasemenea iti multumim pentru comentariile tale si iti uram un nou an pe masura dorintelor tale.

  4. Ideea din prolog mi se pare cat se poate de corecta, de pertinenta si de corespunzatoare IN PRINCIPIU, dar „la Romanica” rasare IMEDIAT in minte intrebarea: „CINE sa munceasca, si apoi in consecinta – CINE o va duce bine?”

    Off-topic: Nu e posibil ca (cel putin pt vizitatorii care comenteaza relativ mai des) sa fie – ca si pe alte site-uri – retinute (la comentarii) numele si adresa de mail, pt a nu mai pierde timp de fiecare data cu introducerea datelor de rutina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *