Oficial: S-a lansat maşina infernală de fraudare – Fraud Focus

fraud-focus Deşi noua Dacia Duster va fi un succes incontestabil, se pare că o nouă maşină apărută săptămâna trecută pe piaţă are mult mai mult succes. Maşina de fraudă electorală „Fraud Focus”

Mircea Geoană a fost primul care a observat calităţile impresionante a modelului de serie Fraud Focus  „numai în câteva ore, maşina infernală de cumpărare şi de fraudare a schimbat dorinţa suverană”.

Radarele PSD au surprins Fraud Focusul rulând duminică noaptea în secţia de votare cu viteza record de 220 voturi falsificate/oră..în localitate. PSD s-a autosesizat pentru că ei conduc legal în localitate cu viteza de 50 voturi falsificate/oră.

Un aspect ciudat..Mircea Geoană a adormit duminică noaptea la conducere, adică la volanul Fraud Focusului, iar dimineaţă s-a trezit pe bancheta din spate.

Constructorul PDL a anunţat că există şi versiunea cu mai multe locuri „Fraud Transit”, folosită pentru turism electoral.

Specificatii

-Fraud Focus, motor 1.4 PSD sau 2.0 Turbo PDL cu 195 voturi putere. Aceste motoare raspund perfect criteriilor de vot, de putere si de usurinta in exploatare timp de 5 ani.

-Versiune in 5 usi (4 laterale+usa din dos prin care a iesit Geoana)

Piloti de teste Flick si Igor

1 thought on “Oficial: S-a lansat maşina infernală de fraudare – Fraud Focus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *