Nu fi măgar încălzeşte-te cu bălegar !

vacaO centrală care converteşte balega de vacă în energie pentru locuinţe, a fost deschisă de curând în Olanda, anunţă Agerpres.link Libertatea

În fiecare iarnă, românii se confruntă cu problema încălzirii la bloc. Ori costă prea mult ori cladura nu e destul de caldă şi câte şi mai câte bătăi de cap.  Un calorifer pe bază de bălegar ar scoate România din iarnă.  Gândiţi-vă că ajutoarele pentru căldură nu ar mai fi în bani ci vor fi distribuite roabe de bălegar. Singura problemă ar fi că nici de vaci nu prea dispunem… Totuşi cum românul e recunoscut că face din orice rahat bici, bineînţeles că ar putea înlocui balega de vacă cu alte tipuri de fecale. Producţie proprie. Da’ cu ce e mai buna balega fata de rahatul lui ? Vă daţi seama ce bişniţă , speculă ar apărea şi cu acest produs ?

Din  surse ce au vrut să rămână sub protecţia anonimatului , se pare că Bivolaru pregăteşte deja o revoluţie în industria combustibililor tradiţionali şi anume brevetarea pisatului ca şi combustibil eco.

Dacă te opreşte poliţia beat-mort la volan, acum ai o scuză : “Domnu plutonier..hâc,  nu mai am bani de benzină..,hâc, dar mai aveam 6 doze de Stella..hâc,…acu aşteptam să alimentez”.

Vom vedea la ştiri: “RomPatriciu iar a scumpit urina”

Se vede că nu era vorbă în vânt înjurătura: “Mă pish pe tine şi-ţi dau foc”.

Vor scădea drastic şi vânzările de oliţe pentru ăia mici. Adică vor fi educaţi să se pişe direct în canistre.

Nu vor mai fi cisterne…vom vedea direct vitanje pe care va scrie “PETROM“…sau direct “PIŞROM“.

Hoţii de combustibil nu vor mai sparge conducte ca să fure motorină…,vor sparge haznale sau canalizări.

Igor

1 thought on “Nu fi măgar încălzeşte-te cu bălegar !

  1. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *