Senzaţional! Cosmote a făcut Zapping

pisica-isterica-hazmediaCosmote Group a semnat acordul de achiziţie al Telemobil S.A, compania care deţine operatorul de telefonie Zapp, valoarea totală a tranzacţiei fiind de aproximativ 207 milioane de euro, se arată într-un comunicat remis astăzi de grupul elen. (sursa: Realitatea.net) Senzaţional!

Toată stima şi admiraţia pentru Cosmoteanu, care s-a prins repede, după eşecul Cosmorom, cum stă treaba în România: omul vrea să vorbească maxim şi să plătească minim spre deloc! Şi aşa s-a întâmplat! Operatorul elen de telefonie şi-a demonstrat priceperea în poziţionare şi şi-a desăvârşit avantajul concurenţial dându-le românilor muuuult şi ieftin, că doar vorba aia…o fi criză da’ oamenii tre’ să comunice că altfel se instalează depresia.

Senzaţional! Pe lângă mult şi ieftin, Cosmote şi-a desăvârşit şi reţeaua, ultimul şut către concurenţă fiind acela cu „ai semnal oriunde”.

Nu cred că voi putea uita prea curând era cartelei cu 2000 de minute lunar, când am ieşit într-o dimineaţă de la metrou Romană şi am constatat o coadă maaaaaaare cât o zi de post întinzându-se de la reprezentanţa Cosmote şi până (atenţie, că este Senzaţional!) în intersecţia dintre Magheru şi Lascăr Catargiu.

În perioada aceea, cartelele 2000 erau în cea mai mare vogă…lumea se călca în picioare pentru ele (o persoană nu avea voie să ia mai mult de trei bucăţi) şi chiar ajungeau să fie vândute la mâna a doua pentru 150 de ron (senzaţional, dar tupeul nu mai este limitat nici măcar de semnal în ziua de azi!)

În concluzie, toată stima şi aşteptăm internetul generat de Cosmo-Zapp!

V-a citit SENZAŢIONALUL telejurnal economic, Dan Diaconescu *Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *