Vibratorul pentru buze

vibrator-multi

Preambul Femina: Buzele ocupa locul doi al celor mai senzuale parti ale fetei, dupa ochi. Preferatul lor, poate chiar mai iubit decat eternul ruj, este simpaticul balsam de buze.Citat dupa  Sprânceană . Diana  Sprânceană

Cu riscul de a ne pune în cap reprezentantele sexului slab (vai ce îmi place acest lemnaj –limbaj de lemn -adică opusul sexului temporar tare nu-i aşa?!), nu ne putem abţine să nu ne imaginăm acest „iubit” ca pe un vibrator de buziţe ( să îi zicem buzatorul sau buzărel, mai mic , mai delicat ,se foloseste cu doua degetele sau cu tot pumnul).

Imaginaţi-vă doar când vedeţi o fată cu un ştiuleţel (strugurel e pentru virgine)  zemos de fragi cu care îşi unge senzual buzele gemând a satisfacţie. Apropos asta înseamnă că fata nu poate sta fără să fie umedă?!

Vreau neapărat să ştiu câţi bărbaţi văd senzualitatea feminină în ochi şi buze ?? Câţi ? Mihai Eminescu ?Nu se pune..zicea doar oficial în poezii. Mircea Radu şi poate Dan Capatos (adăugând şi ceafa la senzualitate ).

Fetelor , în premieră vă dezvăluim la ce se uită de fapt bărbaţii : ţâţe, buci şi genitale. Ordinea este aleatorie.   Apoi se uită la faţă în sensul să ia decizia :

  1. merge  de o noapte ( gen faţă low profile)
  2. merge mai multe nopţi şi pe etalate (gen faţă premium, îngrijită, dolly style, nu pitzi)
  3. nu merge deloc (scuturi din cap şi iti freci ochii repede să scoţi de pe retină resturile de figuraaaa, vaaaai).

Celor mai frigide si mai inocente dintre voi va dorim numarul 2.

Sucesuri pe buzele tuturor

A pus totul pe monitor din degete Igor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *