Ştire care sparge* : Moni s-a despărţit de Iri !!!

moni-si-iri-hariboAşa ne (dez)informează cotidianul virtual TAMTAM, atac-online.ro.

Se spune ca Vipera de Zăvorani ar fi intrat in casă de mână cu mai tânărul puţoi, iar pe Iri l-ar fi apucat spumele pe muiere-sa, invitând-o ceremonios să se mute unde-o vedea cu ochii, adică, în apartamentul şoferului „distrugător de mariaje materialiste”

Acuma, sincer….

Eu nu cred  chestia asta! Nu de alta, dar ce nu apare în etalonul monden al timpului, în acest guru al scandalurilor şi radar al showbiz-ului, CANCAN, înseamnă că nu există.
Deci stimaţi jurnalişti. Nu mai minţiţi poporul cu ziarul online. Ar vrea ei mulţi să se despartă cele două personaje, care au rating de celebritate un pic mai mare decât al lui Băse…dar parcă aşa simplu n-are cum să fie.

Asta dacă ar fi să uităm ce i-a prezis ghicitoarea Carmen Hara pe 6 mai! Şi anume că e la un pas de divorţ. Dar nu e mă! Cred că a râs aia de ea, sau poate că ar fi vrut să rămână Iri singur, ca să-l agaţe ea. Închipuiţi-vă modelul de cuplu contemporan: Carmen Hara şi Iri…

Revenind…

Oricum Moni trebuie înţeleasă, că doar nu s-a născut de bani gata (chiar dacă între timp a devenit gata de orice pentru bani…), aşa că probabil, fiind ţinută în puf (nu ca sora ei care îşi câştigă pâinea cu cristale Swarovski, chiar cu preţul ţâţelor, pe care s-a decis să le arate de azi încolo doar pe 1000 de euro)

Nu de alta dar:

  1. N-o să dea Monica-găurica Izvoraniul pe Dristor (si Bentley-ul pe metrou)
  2. Nu cred că lui Iri i-ar păsa dacă mai tânăra soţie i-ar pune coarne. Eu cred că el şi-a făcut treaba cu ea (Irinucaaaaaa!!)

Deci stimaţi hazoşi…alarmă falsăăăăă!

Live Iri pe Exces de Rect citez:  „Este o compilare de emisiuni., prostii infecte, informaţii murdare, toată lumea este încălzită de ceva ce este pur şi simplu artificial, nu îl afectează gen bla bla”

Ştire care sparge*=sau pentru snobii mediatici Breaking News

Text  stârnit  de *Star

1 thought on “Ştire care sparge* : Moni s-a despărţit de Iri !!!

  1. A vrut Iri ca Monica/
    Sa-i arate pasarica.
    Insa ea a spus „cu fler”:/
    -Azi e randul la sofer !…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *