Din scăpările snobului de rând

girl-talkIes într-o zi cu un grup de amici la Green Tea, o ceainărie situată undeva prin spatele Hălii Traian. În grupul de prieteni, o fată cu spor la vorbă (sau mai urât zis „diaree verbala”). Acum, eu necunoscând vreun amănunt despre ea în câmpul muncii, am ajuns la discuţii gen „Fata, cât îţi dă tactu’  pe lună?”. La care ea îmi răspunde trist „10 milioane! Abia mă descurc!”.

Dintr-o flecăreală în alta, ajungem la subiectul ceasuri. Ea mi-l arată pe al ei şi zice „Iti place?  Geam din safir, patru diamante, rezistent la 5 ATM.  M-a costat 1500 de euro!”. Frumos!  Ce să zic?
Mai bălăcărim noi pe unul şi pe altul…Ajungem la subiectul maşini: ”Stii câtă benzină mănâncă maşina mea pe lună? 15 meleoane!”. Frumos. Ce să zic?.

Mai o dăm o raită prin lumea shoppingului…Ajungem la „cu ce ne spălăm azi” : „Fata ştii cât am dat pe o pungă cu săruri de baie? 7 meleoane!”. Frumos. Ce să zic?
Tot în lumea cumpărăturilor ne oprim şi pe la magazinele de tzoale. Ca să nu deviem de la subiect. „Am fo’şi eu să-mi iau nişte haine, că alea de săptămâna trecută se demodatara…am plecat cu un braţ plin de la Famous Brands!” Frumos. Ştiţi voi…(nu mi s-a dat preţ, dar având în vedere că la Famous Brand doar respiratul costă 5 euro…am estimat noi…subţire aşa vreo 10-15 meleoane.

La sfârşitul discuţiei nu am putut decât să simt admiraţie pentru fata care din 10 milioane reuşeşte să cumpere şi ceas de 50 de milioane şi săruri de baie de 17 şi benzină de 15 şi tzoale de 10-15. Să vă fie cu învăţare de minte, risipitorilor, care nu vă ajunge salariu’ de la o lună la alta!

Conceput de *Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *