Converşi versus combustibil

conversiCică de sâmbătă, 13.06.2009 se scumpeşte benzina la Rompetrol cu 4 bani-litru. Motorina se scumpeşte şi ea cu 3 bani-litru. Decizia vine după ce miercuri, tot compania în cauză a scumpit benzina cu 5 bani şi motorina cu 6 bani pe litru.

Sfaturi, pentru că pe lângă ştiri vă dăm şi d’alea, apelaţi la concurenţă. Printre concurenţi se numără…benzinăriile concurente, of course  (d’oh!), RATB-ul, sau mersul pe jos, că pe lângă picior frumos, condiţiile atmosferice favorizează acest tip de deplasare.

Investiţiile necesare alternativelor:
LOW
Abonament pe toate liniile + metrou: 80 ron/lună
Permis parcare de la primăria de sector (că doar laşi maşina acasă şi nu-i frumos să ocupi locul vecinului): 80 ron/an

MEDIUM
Bani de bere, pentru când te întorci seara de la serviciu: minim 5 ron/zi
Un deodorant, pentru situaţiile de aglomeraţie, căldură excesivă sau cămaşă din nylon

HIGH
E, aici trebuie să investeşti ceva mai mult, astfel încât să te ridici la rangul celor cu merţane sau bmw-uri cu mulţi cai putere:  O pereche de converşi serioşi şi eşti echivalentul pedestru al celor cu maşini mai sus menţionate. Dacă doreşti echivalentul maşinilor mai sus menţionate, varianta funky, ia-ţi converşi neserioşi. Adică din ăia cu floricele…cost: 250 de ron/pe termen nelimitat, în funcţie de întreţinerea individuală.

Echivalentul decapotabilelor, varianta pedestră ar fi nişte sandale de fiţe. Dar decât să dai banii pe din alea, mai bine pui benzină şi dărâmi tot ce am zis mai sus. Mai ales că poţi să dai drumul şi la aer condiţionat…
Conceput de *Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *